• fgd_over_ons2

Over ons

Te goeder trouw in verzekeringen

Met de nuchterheid die veel noorderlingen eigen is, staan wij graag met beide benen op de grond. Juist vanuit die stevige basishouding zijn we in staat om kritisch mee te denken, mogelijkheden te zien en een eerlijk advies te geven. Want uiteindelijk draait het bij verzekeren om relaties, respect, vertrouwen en een goede, snelle afhandeling als zich daadwerkelijk schade voordoet.

Wij hechten grote waarde
aan persoonlijk klantcontact

 

Wij hechten grote waarde aan persoonlijk klantcontact en onafhankelijk advies op basis van gedegen verdieping in specifieke bedrijfssituaties. Tegelijk gunnen wij onze klanten ook de brede kennis, zekerheid, snelheid en efficiëntie van een grote organisatie. Plus de voordelen van aantrekkelijke producten en tarieven, dankzij de volmachten van verzekeraars. Daarom zijn wij aangesloten bij FGD Diensten, waarin de kracht van kleinschaligheid wordt bewaakt binnen een groot en sterk netwerk. Zo kunnen wij op een eigentijdse manier uw belangen persoonlijk blijven verzekeren.

FGD Assurantiën werkt samen met FGD Diensten en FGD Assuradeuren.
FGD Diensten beschikt over agentschappen van meer dan vijftien verzekeraars, terwijl aan FGD Assuradeuren door een vijftal verzekeraars volmacht is verleend.
FGD Assuradeuren heeft zelf verschillende verzekeringsproducten ontwikkeld met een goede prijs- kwaliteitverhouding.

Omdat FGD over volmachten beschikt, kan zij de verzekeringsaanvragen zelf behandelen, accepteren en verwerken. Ook een schade wordt volledig door FGD zelf behandeld en afgewikkeld.
Vanwege deze voordelen zal FGD Assurantiën, wanneer dat voor u passend is, vaak kiezen voor een volmachtproduct van FGD Assuradeuren.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

ons kantoor

Balthasar Bekkerwei 70
8914 BE Leeuwarden

Tel. 058 – 20 10 100

info@fgdassurantien.nl